Lifestyle

Hoe kan je rijk worden door te investeren in crypto

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Vaak is dat dan ook zo. Crypto is een uitzondering! Verschillende aspecten zorgen ervoor dat crypto een uitzondering is en een investering kan jou zeker veel geld opleveren. Er is wel degelijk een manier om rijk te worden in crypto maar het kost je tijd, geld en nog meer tijd. De crypto markt is nog erg jong en er heerst een hoge volatiliteit binnen de markt. Daar kun jij je voordeel mee doen door in te stappen op het juiste moment.

Wat is het juiste moment? Lastig te zeggen maar wat wel een feit is dat 90% koopt als de de koers stijgt. Het gaat immers omhoog en dat blijft het nog wel doen toch? Dat is zeker mogelijk maar zou je niet liever een korting willen? Je koopt toch ook eerder een broek waar 50% korting op zit? Dat is eigenlijk de mentaliteit die je moet hebben bij het kopen van crypto of aandelen. Je krijgt een korting als de koers daalt! Bekijk vooral de lange termijn en niet de korte termijn.

Wordt rijk van crypto door een hedgefund in te schakelen

Als je al een redelijk vermogen hebt dan kan een hedgefund je rijk maken. Een hedgefund is aantrekkelijk voor een groter vermogen omdat ze risico’s goed kunnen inschatten. Ze zorgen voor een stabiel rendement die vaak veel hoger ligt dan alles maar in een indexfund te gooien. Door herinvestering van het vermogen op langere termijn kun je zeker rijk worden. Je kunt natuurlijk ook zelf een hedge fund oprichten en de performance fee innen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Rijk worden door compound te staken

Je kunt ook rijk worden door cryptomunten te staken. Staking coins wordt het ook wel genoemd in het Engels. Bij staken krijg je een beloning als je een deel van jouw munten apart zet voor een langere periode.  De munten die je apart zet worden in feite gebruikt in bijvoorbeeld een staking pool. Als beloning daarvoor krijg je een vast of variabel percentage over de vastgelegde munten. Dit percentage kan vrij hoog zijn en is altijd beter dan de spaarrente van een bank. Ook kun je de beloning die je krijgt weer combineren met de cryptomunten die je in eerste instantie had vastgelegd. Vervolgens kun je alles wil staken en als het percentage hetzelfde is als voorheen dan ben je compound aan het staken. De groei is daardoor exponentieel en daardoor kun op lange termijn rijk worden. 

Beleggen in crypto voor de lange termijn

Een investeren in crypto voor de lange termijn is vaak de meest makkelijk manier om te investeren in crypto. Het is een vrij passieve manier waarbij je bijvoorbeeld elke maand investeert en oog hebt op de lange termijn. Tussentijdse schommelingen van de koers maken op de lange termijn niet veel meer uit. Je hebt immers een goede gemiddelde aankoopprijs door elke maand in te leggen. Je kunt bijvoorbeeld elke maand beleggen in crypto met Majorcapital. Op lange termijn kan Majorcapital voor een mooi rendement zorgen!